Sunday, March 2, 2014

Προσέξτε τι αγοράζεται και από ποιόν!

Δεν έχετε απολύτως καμία ανάγκη οργονίτη...

οργονίτες είστε εσείς οι ίδιοι!

Πίστεψε στον Εαυτό σου!


3 comments:

  1. Έλα που μετριέται όμως η απόδοση!!!! Είσαι από αυτούς που προσπαθούν να αποτρέψουν την χρήση αυτής της τεχνολογίας... Δεν σου λέει κανείς να αγοράσεις αλλά μπορείς εύκολα με μυδενικό κόστος να φτιάξεις!

    ReplyDelete
  2. Ο καθένας κατανοεί με βάση τις ιδέες και την πίστη του. Η διαφορά από το να αποτρέπω από τη χρήση της με αυτό που λέω παραπάνω απέχει φίλε μου παρασάγγες... Εγώ λέω πίστεψε στον εαυτό σου κ δε χρειάζεσαι ΚΑΜΙΑ τεχνολογία. Μηδενικό δεν είναι το κόστος σίγουρα :) αλλά ναι συμφωνώ, για όποιον θέλει να έχει άποψη δική του, ας φτιάξει μόνος του. Το αν μετριέται η απόδοση τώρα... Εξαρτάται που το βασίζεις. Στις ατομικές αισθήσεις? ή σε κάποιο μηχάνημα, το οποίο από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει... η μόνη κλίμακα μέτρησης αιθερικών μετατροπών είναι η κλίμακα Bovis~ κι αυτή επίσης επηρεάζεται από την πίστη που έχει κανείς- κοινώς μόνο άτομα που μπορούν να έχουν ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΝΟΥ μπορούν με τη χρήση της να πετύχουν πραγματικές μετρήσεις :) Να είσαι πάντα καλά

    ReplyDelete
  3. Κι ομολογώ επίσης πως η κουβέρτα του ΔΡ Ράιχ πράγματι δουλεύει, ο θάλαμος του επίσης... κάποιες από τις κατασκευες οργονητών που έχω παρατηρήσει επίσης (με μικρότερη ωστόσο επίδραση από ραιχικές κατασκευές... )

    ReplyDelete